Hur Husmusen AB blev till

Atina heter jag men kallas för Tina. Det är jag som driver och äger Husmusen AB.

Min resa började år 2000 då jag beslutade mig för att starta en erotisk webbshop. Men bakom en dataskärm möter man inga människor utan jag ville även jobba på fältet ute ibland människor. Så jag skramlade ihop mitt sparkapital och for till en grossist, där inhandlade jag produkter till min första visningsväska, så nu hade jag även börjat jobba med dildopartyn.

2001 kände jag att ensam inte räckte till, efterfrågan på dildopartyn blev större och jag anställde min första av många säljare. Åren tickade på och hela tiden jobbade jag som undersköterska vid sidan av Husmusen. Men år 2008 kände jag att det var dags att lägga all fokus på det jag egentligen hela tiden brunnit för. Så då öppnade jag min första fysiska erotik butik i Karlskoga Värmland. 2010 hade butikslokalen blivit alldeles för liten så jag flyttade till en dubbelt så stor lokal på samma gata i Karlskoga.

2012 fick jag ett samtal från en vän i samma bransch som undrade om jag var intresserad av att ta över ett annat dildoparty företag Paradisparty, vilket jag såklart nappade på. Så ytterligare 16 kvinnliga säljare de flesta bosatta i skåne området anslöt sig till mig och mitt tjejgäng.

Allt detta har lett fram till att vi i dagsläget är nästan 70 personer som jobbar för Husmusen med dildoparty webbshop och administrativt arbete.

Vi kom, vi såg, vi segrade, och vi är här för att stanna!

Information om våra dildopartyn
Sekretess & Leverans
Köpvillkor
Därför ska ni välja Himmelriket
Så här går ett dildoparty till
Hur husmusen blev till